Bog & idéCecilie Lolk Hjort

Bøger skrevet af Cecilie Lolk Hjort

Læs mere om Cecilie Lolk Hjort
5 produkter
5 produkter
Knald
BOEGERTILSTAERKPRIS
KnaldRichard Siken
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Knald
Hvad er lyden af én hånd der rækker ud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er lyden af én hånd der rækker udCecilie Lolk Hjort
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Hvad er lyden af én hånd der rækker ud
Tre hvide droner
Tre hvide dronerCecilie Lolk Hjort
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Tre hvide droner
Sputnik 2
Sputnik 2Cecilie Lolk Hjort
89,95 DKK
EBOG
(2)
Sputnik 2
OEHL #2
OEHL #2Cecilie Lolk Hjort
99,95 DKK
EBOG
(0)
OEHL #2

Mere om Cecilie Lolk Hjort

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Cecilie Lolk Hjort, tilbyder vi et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lolk Hjort.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "OEHL #2" i serien "OEHL" udgivet af Forlaget Ekbátana - "Sputnik 2" udgivet af Ekbátana - "69" udgivet af Nulpunkt - "Noahs Ark" udgivet af Nulpunkt - "Små eksplosioner" udgivet af Spring

Bøger af Cecilie Lolk Hjort

Cecilie Lolk Hjort har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Cecilie Lolk Hjort fås i samtlige formater. Lolk Hjorts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"OEHL #2" af Cecilie Lolk Hjort

Det er muligt at købe Cecilie Lolk Hjorts "OEHL #2" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "OEHL #2" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "OEHL". Det er Forlaget Ekbátana, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sputnik 2" af Cecilie Lolk Hjort

"Sputnik 2" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ekbátana.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Lolk Hjort