Bog & idéCecilie Moesby-Jensen

Bøger skrevet af Cecilie Moesby-Jensen

Læs mere om Cecilie Moesby-Jensen
1 produkter
1 produkter
Social læring i arbejdslivet
Social læring i arbejdslivetCecilie Moesby-Jensen
259,95 DKK
Bog
(0)
Social læring i arbejdslivet

Mere om Cecilie Moesby-Jensen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Cecilie Moesby-Jensen. Bogen har titlen "Social læring i arbejdslivet". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cecilie Moesby-Jensens "Social læring i arbejdslivet"

"Social læring i arbejdslivet" kan købes som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Moesby-Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Moesby-Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Moesby-Jensen