Bog & idéCecily Layzell

Bøger skrevet af Cecily Layzell

Læs mere om Cecily Layzell
1 produkter
1 produkter
Walk & Eat Amsterdam
Walk & Eat AmsterdamCecily Layzell
139,95 DKK
HÆFTET
(0)
Walk & Eat Amsterdam

Mere om Cecily Layzell

Cecily Layzell har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Walk & Eat Amsterdam". Den er udgivet af Sunflower Books på engelsk. "Walk & Eat Amsterdam" er desuden en del af serien "Sunflower Walk & Eat".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Walk & Eat Amsterdam" af Cecily Layzell

Det er muligt at købe Cecily Layzells "Walk & Eat Amsterdam" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Layzells serie "Sunflower Walk & Eat". Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Layzell, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Cecily Layzell