Bog & idéCenter for vild analyse

Bøger skrevet af Center for vild analyse

Læs mere om Center for vild analyse
2 produkter
2 produkter
100 vilde analyser
100 vilde analyserCenter for vild analyse
169,95 DKK
Paperback
(0)
100 vilde analyser
Særklasse
SærklasseCenter for vild analyse
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Særklasse

Mere om Center for vild analyse

Hvis du mangler en bog skrevet af Center for vild analyse, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra analyse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Knoldesparkeren, Flottenheimeren og Glatnakken" udgivet af Informations Forlag - "Særklasse" udgivet af Information - "100 vilde analyser" udgivet af Forlaget Findes

Bøger skrevet af Center for vild analyse

Der er tre tilgængelige bøger af Center for vild analyse hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Center for vild analyse bøger i samtlige formater. analyses bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Knoldesparkeren, Flottenheimeren og Glatnakken" af Center for vild analyse

Det er muligt at købe Center for vild analyses "Knoldesparkeren, Flottenheimeren og Glatnakken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

Center for vild analyse "Særklasse"

"Særklasse" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Center for vild analyse