Bog & idéChannette Føli

Bøger skrevet af Channette Føli

Læs mere om Channette Føli
2 produkter
2 produkter
Kroppens akvarium
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kroppens akvariumChanette Føli
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kroppens akvarium
Kroppens akvarium
Kroppens akvariumChannette Føli
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kroppens akvarium

Mere om Channette Føli

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Channette Føli. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Føli.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kroppens akvarium" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kroppens akvarium" udgivet af Hovedland

Mere om Channette Følis bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Channette Føli hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Channette Føli kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Føli er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Channette Følis "Kroppens akvarium"

Det er muligt at købe Channette Følis "Kroppens akvarium" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kroppens akvarium" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kroppens akvarium" af Channette Føli

"Kroppens akvarium" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Channette Føli