Bog & idéCharel Cambré

Bøger skrevet af Charel Cambré

Læs mere om Charel Cambré
1 produkter
1 produkter
Splint & Co.: Santes plan
BOEGERTILSTAERKPRIS
Splint & Co.: Santes planCharel Cambré
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Splint & Co.: Santes plan

Mere om Charel Cambré

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Charel Cambré. Bogen hedder "Splint & Co.: Santes plan". Den er publiceret af Forlaget Zoom på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Splint & Co.: Santes plan" af Charel Cambré

"Splint & Co.: Santes plan" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Cambré, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Charel Cambré