Bog & idéCharles Cumming

Bøger skrevet af Charles Cumming

Læs mere om Charles Cumming
1 produkter
1 produkter
Den sjette forræder
Den sjette forræderCharles Cumming
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den sjette forræder

Mere om Charles Cumming

Hvis du søger en bog fra Charles Cumming, har du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cumming.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tyfon" udgivet af - - "Den sjette forræder" udgivet af Rosinante - "Tyfon" udgivet af Lytteratur - "Den sjette forræder" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den sjette forræder" udgivet af Gyldendal

Mere om Charles Cummings bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Charles Cumming hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Charles Cumming fås i et udvalg af formater. Cummings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tyfon" af Charles Cumming

Hos Bog & idé er "Tyfon" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

Charles Cumming "Den sjette forræder"

Hos Bog & idé er "Den sjette forræder" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Den sjette forræder" på din enhed og begynde at læse. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Cumming