Bog & idéCharles Ferro

Bøger skrevet af Charles Ferro

Læs mere om Charles Ferro
1 produkter
1 produkter
Moonstruck, TR 3
Moonstruck, TR 3Charles Ferro
149,95 DKK
Andre bogformater
(0)
Moonstruck, TR 3

Mere om Charles Ferro

Hvis du mangler en bog af Charles Ferro, finder du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ferro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Moonstruck, TR 3" udgivet af Alinea - "Voodoo Zombies, TR 3" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Burning Love, TR 3 " i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af Charles Ferro

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Charles Ferro hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Charles Ferro kan købes i et udvalg af formater. Charles Ferro bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charles Ferros "Moonstruck, TR 3"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ferro, kan du godt glæde dig. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Voodoo Zombies, TR 3" af Charles Ferro

Hos Bog & idé er "Voodoo Zombies, TR 3" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Teen readers Level 1". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Ferro