Bog & idéCharles Hannam

Bøger skrevet af Charles Hannam

Læs mere om Charles Hannam
1 produkter
1 produkter
En dreng i din situation
En dreng i din situationCharles Hannam
79,95 DKK
EBOG
(0)
En dreng i din situation

Mere om Charles Hannam

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Charles Hannam. Bogen har titlen "En dreng i din situation". Den er publiceret af SAGA Egmont på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charles Hannams "En dreng i din situation"

Det er muligt at købe Charles Hannams "En dreng i din situation" som ebog. "En dreng i din situation" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Charles Hannam fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Hannam