Bog & idéCharles Hebbert

Bøger skrevet af Charles Hebbert

Læs mere om Charles Hebbert
1 produkter
1 produkter
Budapest
BudapestCharles Hebbert
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Budapest

Mere om Charles Hebbert

Der findes flere bøger skrevet af Charles Hebbert på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hebbert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Budapest" udgivet af Rough Guides - "Budapest" i serien "Rough Guide" udgivet af Rough Guides

Charles Hebberts bøger

Der er to tilgængelige bøger af Charles Hebbert hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Charles Hebbert kommer i flere forskellige formater. Hebberts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Rough Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Budapest" af Charles Hebbert

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hebbert, kan du godt glæde dig. Det er Rough Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Charles Hebbert "Budapest"

Det er muligt at købe Charles Hebberts "Budapest" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Hebberts serie "Rough Guide". Det er Rough Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Hebbert