Bog & idéCharles MacLean

Bøger skrevet af Charles MacLean

Læs mere om Charles MacLean
2 produkter
2 produkter
Whisky med sjæl
Whisky med sjælCharles MacLean
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Whisky med sjæl
Verdens whisky
Verdens whiskyCharles MacLean
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Verdens whisky

Mere om Charles MacLean

Hvis du søger en bog fra Charles MacLean, har du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af MacLeans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Whisky med sjæl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens whisky" udgivet af Gyldendal - "Whisky med sjæl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "500 af de bedste whiskyer fra hele verden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Charles MacLean

Charles MacLean har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra MacLean som indbundet. MacLeans bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Whisky med sjæl" af Charles MacLean

Hos Bog & idé er "Whisky med sjæl" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Charles MacLean "Verdens whisky"

Det er muligt at købe Charles MacLeans "Verdens whisky" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles MacLean