Bog & idéCharles Nordhoff & James Norman Hall

Bøger skrevet af Charles Nordhoff & James Norman Hall

Læs mere om Charles Nordhoff & James Norman Hall
3 produkter
3 produkter
Mytteri på Bounty
Mytteri på BountyCharles Nordhoff & James Norman Hall
179,95 DKK
Hæftet
(2)
Mytteri på Bounty
Pitcairn-øen
BOEGERTILSTAERKPRIS
I kamp med havetCharles Nordhoff & James Norman Hall
149,36 DKK
Hæftet
(2)
I kamp med havet
Pitcairn-øen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pitcairn-øenCharles Nordhoff & James Norman Hall
149,36 DKK
Hæftet
(1)
Pitcairn-øen

Mere om Charles Nordhoff & James Norman Hall

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Charles Nordhoff & James Norman Hall. På listen nedenfor ser du Halls nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pitcairn-øen" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "I kamp med havet" udgivet af BF - "Mytteri på Bounty" udgivet af Bechs Forlag

Bøger skrevet af Charles Nordhoff & James Norman Hall

Du kan købe tre bøger af Charles Nordhoff & James Norman Hall her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Halls bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Hall er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charles Nordhoff & James Norman Halls "Pitcairn-øen"

Hos Bog & idé er "Pitcairn-øen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Charles Nordhoff & James Norman Hall "I kamp med havet"

Det er muligt at købe Charles Nordhoff & James Norman Halls "I kamp med havet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BF.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Nordhoff & James Norman Hall