Bog & idéCharles R. Cross

Bøger skrevet af Charles R. Cross

Læs mere om Charles R. Cross
2 produkter
2 produkter
Kurt Cobain (PB)
Kurt Cobain (PB)Charles R. Cross
129,95 DKK
Paperback
(1)
Kurt Cobain (PB)
Room full of mirrors
BOEGERTILSTAERKPRIS
Room full of mirrorsCharles R. Cross
165,96 DKK
Hardback
(0)
Room full of mirrors

Mere om Charles R. Cross

Der er mange bøger fra Charles R. Cross til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cross.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kurt Cobain (PB)" udgivet af Klim - "Heavier than heaven" udgivet af Klim - "Room full of mirrors" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Charles R. Cross

Der er tre tilgængelige bøger af Charles R. Cross hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Cross' bøger fås i udvalgte formater. Cross' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Klim.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kurt Cobain (PB)" af Charles R. Cross

Det er muligt at købe Charles R. Cross' "Kurt Cobain (PB)" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Heavier than heaven" af Charles R. Cross

"Heavier than heaven" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles R. Cross