Bog & idéCharlie Breindahl

Bøger skrevet af Charlie Breindahl

Læs mere om Charlie Breindahl
1 produkter
1 produkter
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion

Mere om Charlie Breindahl

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Charlie Breindahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Breindahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal

Bøger af Charlie Breindahl

Charlie Breindahl har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Breindahl fås kun som hæftet. Breindahls bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Online kommunikation - en introduktion" af Charlie Breindahl

Hos Bog & idé er "Online kommunikation - en introduktion" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Charlie Breindahl "Online kommunikation - en introduktion"

Hos Bog & idé er "Online kommunikation - en introduktion" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlie Breindahl