Bog & idéCharlot Roslev

Bøger skrevet af Charlot Roslev

Læs mere om Charlot Roslev
6 produkter
6 produkter
72
BOEGERTILSTAERKPRIS
72Karen Troldborg
124,46 DKK
Paperback
(0)
72
Jeg har dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg har digCharlot Roslev
165,96 DKK
Paperback
(0)
Jeg har dig
Foxy: Endestationen
EndestationenCharlot Roslev
39,95 DKK
EBOG
(0)
Endestationen
Stilhed før storm
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilhed før stormMichael Bach Ipsen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Stilhed før storm
Pigen med den røde mund
Pigen med den røde mundCharlot Roslev
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen med den røde mund
Konsultationen
KonsultationenCharlot Roslev
39,95 DKK
EBOG
(0)
Konsultationen

Mere om Charlot Roslev

Charlot Roslev har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Roslevs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stilhed før storm" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Rift" udgivet af Forlaget Emeritus - "Pigen med den røde mund " i serien "Foxy" udgivet af Foxy - "Konsultationen" i serien "Foxy" udgivet af Foxy - "Fri mig fra provinsen" udgivet af Hagla - "Fri mig fra provinsen" udgivet af Hagla - "Fri mig fra provinsen" udgivet af Hagla

Bøger af Charlot Roslev

Der er syv tilgængelige udgivelser af Charlot Roslev hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Roslevs bøger fås i et udvalg af formater. Charlot Roslev bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stilhed før storm" af Charlot Roslev

"Stilhed før storm" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Rift" af Charlot Roslev

"Rift" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Emeritus, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlot Roslev