Bog & idéCharlotte Bjerg Sand Riis

Bøger skrevet af Charlotte Bjerg Sand Riis

Læs mere om Charlotte Bjerg Sand Riis
1 produkter
1 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik

Mere om Charlotte Bjerg Sand Riis

Der er kun én bog af Charlotte Bjerg Sand Riis tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klinik". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Klinik" er desuden tilknyttet serien "Grundbog i sygepleje".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Bjerg Sand Riis' "Klinik"

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Riis' serie "Grundbog i sygepleje". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Charlotte Bjerg Sand Riis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Bjerg Sand Riis