Bog & idéCharlotte Blay

Bøger skrevet af Charlotte Blay

Læs mere om Charlotte Blay
1 produkter
1 produkter
Hot-Dog i ilden
Hot-Dog i ildenCharlotte Blay
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Hot-Dog i ilden

Mere om Charlotte Blay

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Charlotte Blay. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Blay.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hot-Dog i ilden" udgivet af Storyside - "Hvad skal vi ha’ bagefter?" i serien "Glad mad" udgivet af Forlaget Blay

Bøger skrevet af Charlotte Blay

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Blay hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Blay kommer i flere formater. Blays bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Blays "Hot-Dog i ilden"

"Hot-Dog i ilden" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Hot-Dog i ilden" af Charlotte Blay med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Storyside.

"Hvad skal vi ha’ bagefter?" af Charlotte Blay

"Hvad skal vi ha’ bagefter?" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Hvad skal vi ha’ bagefter?" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Blays serie "Glad mad". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Blay.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Blay