Bog & idéCharlotte Clemmensen

Bøger skrevet af Charlotte Clemmensen

Læs mere om Charlotte Clemmensen
1 produkter
1 produkter
Baby på vej
STREAM
Baby på vejCharlotte Clemmensen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Baby på vej

Mere om Charlotte Clemmensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Charlotte Clemmensen. På listen nedenfor ser du de seneste af Clemmensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Baby på vej" udgivet af Politikens Forlag - "Baby på vej" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Charlotte Clemmensen

Der er to tilgængelige bøger af Charlotte Clemmensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Clemmensens bøger kommer i forskellige formater. Clemmensens bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Baby på vej" af Charlotte Clemmensen

Hos Bog & idé er "Baby på vej" tilgængelig som lydbog. Med Charlotte Clemmensens "Baby på vej" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Charlotte Clemmensen "Baby på vej"

Hos Bog & idé er "Baby på vej" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Clemmensen