Bog & idéCharlotte Fiell

Bøger skrevet af Charlotte Fiell

Læs mere om Charlotte Fiell
3 produkter
3 produkter
Modern Scandinavian Design
Modern Scandinavian DesignCharlotte Fiell
599,95 DKK
Hardback
(0)
Modern Scandinavian Design
Scandinavian Design
Scandinavian DesignCharlotte Fiell
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Scandinavian Design
Design of the 20th Century
Design of the 20th CenturyCharlotte Fiell
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Design of the 20th Century

Mere om Charlotte Fiell

Hvis du er på jagt efter en bog af Charlotte Fiell, finder du et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fiell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Decorative Art 1970s" udgivet af Taschen - "Decorative Art 1960s" udgivet af Taschen - "Modern Scandinavian Design" udgivet af Laurence King Publishing - "Design of the 20th Century" udgivet af Taschen - "Scandinavian Design" udgivet af Taschen

Bøger af Charlotte Fiell

Der er fem tilgængelige udgivelser af Charlotte Fiell hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Fiell fås i forskellige formater. Fiells bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Fiells "Decorative Art 1970s"

Hos Bog & idé er "Decorative Art 1970s" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

"Decorative Art 1960s" af Charlotte Fiell

Hos Bog & idé er "Decorative Art 1960s" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Taschen.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Fiell