Bog & idéCharlotte Graugaard-Jensen

Bøger skrevet af Charlotte Graugaard-Jensen

Læs mere om Charlotte Graugaard-Jensen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Charlotte Graugaard-Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Charlotte Graugaard-Jensen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Graugaard-Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Charlotte Graugaard-Jensens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Charlotte Graugaard-Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Graugaard-Jensen fås i samtlige formater. Graugaard-Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Graugaard-Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Charlotte Graugaard-Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Graugaard-Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Graugaard-Jensen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Det er muligt at købe Charlotte Graugaard-Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Graugaard-Jensen