Bog & idéCharlotte Haile

Bøger skrevet af Charlotte Haile

Læs mere om Charlotte Haile
1 produkter
1 produkter
Når børnebørnene sover
Når børnebørnene soverCharlotte Haile
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Når børnebørnene sover

Mere om Charlotte Haile

Charlotte Haile har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Der står et hegn". Den er udgivet af Legimus på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der står et hegn" af Charlotte Haile

Det er muligt at købe Charlotte Hailes "Der står et hegn" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Legimus, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Haile, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Haile