Bog & idéCharlotte Hjerl

Bøger skrevet af Charlotte Hjerl

Læs mere om Charlotte Hjerl
1 produkter
1 produkter
Førstehjælp til fede arbejdspladser
Førstehjælp til fede arbejdspladserCharlotte Hjerl
99,95 DKK
EBOG
(0)
Førstehjælp til fede arbejdspladser

Mere om Charlotte Hjerl

Hvis du mangler en bog fra Charlotte Hjerl, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hjerl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Førstehjælp til fede arbejdspladser" udgivet af Griffle - "Førstehjælp til fede arbejdspladser" udgivet af Gigraf

Mere om Charlotte Hjerls bøger

Der er to tilgængelige bøger af Charlotte Hjerl hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Hjerl fås i flere formater. Hjerls bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Hjerls "Førstehjælp til fede arbejdspladser"

"Førstehjælp til fede arbejdspladser" kan købes som e-bog. "Førstehjælp til fede arbejdspladser" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Griffle.

"Førstehjælp til fede arbejdspladser" af Charlotte Hjerl

Det er muligt at købe Charlotte Hjerls "Førstehjælp til fede arbejdspladser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gigraf.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Hjerl