Bog & idéCharlotte Kirkegaard

Bøger skrevet af Charlotte Kirkegaard

Læs mere om Charlotte Kirkegaard
2 produkter
2 produkter
Vi har jo døtre, der følger efter os
Vi har jo døtre, der følger efter osCharlotte Kirkegaard
289,95 DKK
EBOG
(1)
Vi har jo døtre, der følger efter os
Vi har jo døtre, der følger efter os
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi har jo døtre, der følger efter osCharlotte Kirkegaard
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Vi har jo døtre, der følger efter os

Mere om Charlotte Kirkegaard

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Charlotte Kirkegaard. På listen nedenfor ser du Kirkegaard s seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi har jo døtre, der følger efter os" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Vi har jo døtre, der følger efter os" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Charlotte Kirkegaard

Charlotte Kirkegaard har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Kirkegaard fås i udvalgte formater. Kirkegaard s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vi har jo døtre, der følger efter os" af Charlotte Kirkegaard

Hos Bog & idé er "Vi har jo døtre, der følger efter os" tilgængelig som ebog. "Vi har jo døtre, der følger efter os" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vi har jo døtre, der følger efter os" af Charlotte Kirkegaard

Det er muligt at købe Charlotte Kirkegaards "Vi har jo døtre, der følger efter os" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Kirkegaard