Bog & idéCharlotte Kjærgaard

Bøger skrevet af Charlotte Kjærgaard

Læs mere om Charlotte Kjærgaard
1 produkter
1 produkter
Rengøring
BOEGERTILSTAERKPRIS
RengøringCharlotte Kjærgaard
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Rengøring

Mere om Charlotte Kjærgaard

Der er en del bøger skrevet af Charlotte Kjærgaard til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kjærgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rengøring" i serien "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Rengøring - en del af den praktiske hjælp" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Rengøring " i serien "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Charlotte Kjærgaard

Du kan finde tre bøger af Charlotte Kjærgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kjærgaards bøger fås kun som hæftet. Kjærgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Kjærgaards "Rengøring"

"Rengøring" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Kjærgaards serie "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag". Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Kjærgaard "Rengøring - en del af den praktiske hjælp"

Det er muligt at købe Charlotte Kjærgaards "Rengøring - en del af den praktiske hjælp" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Kjærgaard