Bog & idéCharlotte Linvad Rösing

Bøger skrevet af Charlotte Linvad Rösing

Læs mere om Charlotte Linvad Rösing
2 produkter
2 produkter
Anna Ancher
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anna AncherCecilie Høgsbro Østergaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher
Anna Ancher
Anna AncherCecilie Høgsbro Østerhaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher

Mere om Charlotte Linvad Rösing

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Charlotte Linvad Rösing. På listen nedenfor finder du de seneste af Rösings bogudgivelser.
Bøgerne fra Charlotte Linvad Rösing kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag

Bøger skrevet af Charlotte Linvad Rösing

Du kan bestille to bøger af Charlotte Linvad Rösing her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Rösing kommer bare som hæftet. Bøgerne af Rösing er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SMK Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Linvad Rösings "Anna Ancher"

Hos Bog & idé er "Anna Ancher" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SMK Forlag.

"Anna Ancher" af Charlotte Linvad Rösing

Hos Bog & idé er "Anna Ancher" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SMK Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Linvad Rösing