Bog & idéCharlotte Lott Dreiø Carlsen

Bøger skrevet af Charlotte Lott Dreiø Carlsen

Læs mere om Charlotte Lott Dreiø Carlsen
1 produkter
1 produkter
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organerJohanne Elmbæk Kassow
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer

Mere om Charlotte Lott Dreiø Carlsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Lott Dreiø Carlsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Carlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" udgivet af Gyldendal - "Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Charlotte Lott Dreiø Carlsen

Du kan købe to bøger af Charlotte Lott Dreiø Carlsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Carlsens bøger som hæftet. Bøgerne af Carlsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" af Charlotte Lott Dreiø Carlsen

Det er muligt at købe Charlotte Lott Dreiø Carlsens "Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Charlotte Lott Dreiø Carlsen "Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer"

"Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Lott Dreiø Carlsen