Bog & idéCharlotte Lykke

Bøger skrevet af Charlotte Lykke

Læs mere om Charlotte Lykke
1 produkter
1 produkter
Ditte Donut
Ditte DonutCharlotte Lykke
129,95 DKK
Paperback
(0)
Ditte Donut

Mere om Charlotte Lykke

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Charlotte Lykke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ditte Donut" udgivet af Books on Demand - "Ludwig møder Busheksen" udgivet af Books on Demand - "Ludwig møder Busheksen" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Charlotte Lykke

Der er tre tilgængelige bøger af Charlotte Lykke hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Lykke kan købes i et udvalg af formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Lykkes "Ditte Donut"

Hos Bog & idé er "Ditte Donut" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ludwig møder Busheksen" af Charlotte Lykke

"Ludwig møder Busheksen" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Lykke