Bog & idéCharlotte Mathiassen

Bøger skrevet af Charlotte Mathiassen

Læs mere om Charlotte Mathiassen
3 produkter
3 produkter
Forskning med børn og unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning med børn og ungeMia Glendøs
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning med børn og unge
Mobning gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mobning gentænktInge Henningsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning gentænkt
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningDorte Marie Søndergaard
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning

Mere om Charlotte Mathiassen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Mathiassen. På listen nedenfor ser du Mathiassens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning med børn og unge" udgivet af Gyldendal - "Mobning" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Mobning gentænkt" udgivet af Gyldendal - "Mobning" udgivet af Gyldendal

Bøger af Charlotte Mathiassen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Mathiassen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Charlotte Mathiassen bøger i flere formater. Bøgerne af Mathiassen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Mathiassens "Forskning med børn og unge"

Det er muligt at købe Charlotte Mathiassens "Forskning med børn og unge" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Mathiassen "Mobning"

"Mobning" er tilgængelig som e-bog (epub2). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Mobning" på din enhed og begynde at læse. Det er Hans Reitzels Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Mathiassen