Bog & idéCharlotte Meng Kristensen

Bøger skrevet af Charlotte Meng Kristensen

Læs mere om Charlotte Meng Kristensen
1 produkter
1 produkter
Stilhed før storm
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilhed før stormMichael Bach Ipsen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Stilhed før storm

Mere om Charlotte Meng Kristensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Charlotte Meng Kristensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Meng Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stilhed før storm" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Mennesker, menneske" i serien "Serie 6" udgivet af Jorinde & Joringel

Mere om Charlotte Meng Kristensens bøger

Du kan købe to bøger af Charlotte Meng Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Meng Kristensens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Meng Kristensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stilhed før storm" af Charlotte Meng Kristensen

Det er muligt at købe Charlotte Meng Kristensens "Stilhed før storm" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

"Mennesker, menneske" af Charlotte Meng Kristensen

Hos Bog & idé er "Mennesker, menneske" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Meng Kristensens serie "Serie 6". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jorinde & Joringel.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Meng Kristensen