Bog & idéCharlotte Micheelsen m.fl.

Bøger skrevet af Charlotte Micheelsen m.fl.

Læs mere om Charlotte Micheelsen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Charlotte Micheelsen m.fl.

Der findes forskellige bøger af Charlotte Micheelsen m.fl. tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder m.fl.s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Charlotte Micheelsen m.fl.

Charlotte Micheelsen m.fl. har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. m.fl.s bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af m.fl. er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Micheelsen m.fl.s "Vand og afløb Ståbi"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Charlotte Micheelsen m.fl.. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Vand og afløb Ståbi" af Charlotte Micheelsen m.fl.

"Vand og afløb Ståbi" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Micheelsen m.fl.