Bog & idéCharlotte Micheelsen

Bøger skrevet af Charlotte Micheelsen

Læs mere om Charlotte Micheelsen
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Charlotte Micheelsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Charlotte Micheelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Micheelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger af Charlotte Micheelsen

Charlotte Micheelsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Micheelsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Micheelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Micheelsens "Vand og afløb Ståbi"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Micheelsen, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vand og afløb Ståbi" af Charlotte Micheelsen

Hos Bog & idé er "Vand og afløb Ståbi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Micheelsen