Bog & idéCharlotte Peyk

Bøger skrevet af Charlotte Peyk

Læs mere om Charlotte Peyk
2 produkter
2 produkter
Allergibagebog
AllergibagebogCharlotte Peyk
72,95 DKK
e-bog
(0)
Allergibagebog
Allergibagebog
AllergibagebogCharlotte Peyk
149,95 DKK
Paperback
(0)
Allergibagebog

Mere om Charlotte Peyk

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Charlotte Peyk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Peyk.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Charlotte Peyks bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Allergibagebog" udgivet af Charlotte Peyk - "Scandinavian Baking without Eggs" udgivet af Books on Demand - "Allergibagebog" udgivet af BoD

Charlotte Peyks bøger

Du kan købe tre bøger af Charlotte Peyk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Peyks bøger kommer i samtlige formater. Peyks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Peyks "Allergibagebog"

Det er muligt at købe Charlotte Peyks "Allergibagebog" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Allergibagebog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Charlotte Peyk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Peyk "Scandinavian Baking without Eggs"

Det er muligt at købe Charlotte Peyks "Scandinavian Baking without Eggs" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Peyk