Bog & idéCharlotte Sandau Dahlberg

Bøger skrevet af Charlotte Sandau Dahlberg

Læs mere om Charlotte Sandau Dahlberg
1 produkter
1 produkter
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog

Mere om Charlotte Sandau Dahlberg

Charlotte Sandau Dahlberg har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Inklusion og eksklusion - en grundbog". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Sandau Dahlbergs "Inklusion og eksklusion - en grundbog"

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Dahlberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Sandau Dahlberg