Bog & idéCharlotte Ulrikka Rask

Bøger skrevet af Charlotte Ulrikka Rask

Læs mere om Charlotte Ulrikka Rask
4 produkter
4 produkter
Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave
Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgavePer Hove Thomsen
489,95 DKK
Hardback
(0)
Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Funktionelle lidelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Funktionelle lidelserCharlotte Ulrikka Rask
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Funktionelle lidelser

Mere om Charlotte Ulrikka Rask

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Charlotte Ulrikka Rask. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Rask.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Funktionelle lidelser" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Charlotte Ulrikka Rask

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Ulrikka Rask hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Rasks bøger kommer i flere formater. Rasks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Ulrikka Rasks "Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave"

Det er muligt at købe Charlotte Ulrikka Rasks "Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Charlotte Ulrikka Rask "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier"

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Ulrikka Rask