Bog & idéCharlotte Westerlin Nielsen

Bøger skrevet af Charlotte Westerlin Nielsen

Læs mere om Charlotte Westerlin Nielsen
2 produkter
2 produkter
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje
Sundhedsinformatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsinformatikHelle Blomquist
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsinformatik

Mere om Charlotte Westerlin Nielsen

Der findes mange bøger af Charlotte Westerlin Nielsen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsinformatik" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Charlotte Westerlin Nielsen

Charlotte Westerlin Nielsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Charlotte Westerlin Nielsen bøger i udvalgte formater. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Westerlin Nielsens "Sundhedspleje"

"Sundhedspleje" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). "Sundhedspleje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Charlotte Westerlin Nielsen "Sundhedsinformatik"

Det er muligt at købe Charlotte Westerlin Nielsens "Sundhedsinformatik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Westerlin Nielsen