Bog & idéCharlotte Wien

Bøger skrevet af Charlotte Wien

Læs mere om Charlotte Wien
1 produkter
1 produkter
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin

Mere om Charlotte Wien

Der findes mange bøger fra Charlotte Wien til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Wien.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mediestormens magt" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Ældrebilledet i medierne gennem 50 år" udgivet af Syddansk Universitet

Mere om Charlotte Wiens bøger

Charlotte Wien har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Wiens bøger som hæftet. Bøgerne af Wien er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mediestormens magt" af Charlotte Wien

Det er muligt at købe Charlotte Wiens "Mediestormens magt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Wien "Ældrebilledet i medierne gennem 50 år"

Det er muligt at købe Charlotte Wiens "Ældrebilledet i medierne gennem 50 år" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Wien