Bog & idéCharlotte Wilken-Jensen

Bøger skrevet af Charlotte Wilken-Jensen

Læs mere om Charlotte Wilken-Jensen
4 produkter
4 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Præventionsguide
BOEGERTILSTAERKPRIS
PræventionsguideCharlotte Wilken-Jensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Præventionsguide

Mere om Charlotte Wilken-Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Wilken-Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Wilken-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Præventionsguide" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Præventionsguide" udgivet af Munksgaard

Mere om Charlotte Wilken-Jensens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Charlotte Wilken-Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Charlotte Wilken-Jensen bøger i flere formater. Bøgerne af Wilken-Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sexologi" af Charlotte Wilken-Jensen

"Sexologi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Præventionsguide" af Charlotte Wilken-Jensen

"Præventionsguide" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Wilken-Jensen