Bog & idéChögyam Chogyam Trungpa

Bøger skrevet af Chögyam Chogyam Trungpa

Læs mere om Chögyam Chogyam Trungpa
2 produkter
2 produkter
Meditation og spirituel materialisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Meditation og spirituel materialismeChögyam Chogyam Trungpa
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Meditation og spirituel materialisme
Myten om frihed og meditationens vej
Myten om frihed og meditationens vejChögyam Chogyam Trungpa
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Myten om frihed og meditationens vej

Mere om Chögyam Chogyam Trungpa

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Chögyam Chogyam Trungpa. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Chogyam Trungpas nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Meditation og spirituel materialisme" udgivet af Klim - "Myten om frihed og meditationens vej" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim

Bøger af Chögyam Chogyam Trungpa

Du kan finde to bøger af Chögyam Chogyam Trungpa her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Chogyam Trungpas bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Chogyam Trungpa er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Klim.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Meditation og spirituel materialisme" af Chögyam Chogyam Trungpa

"Meditation og spirituel materialisme" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Myten om frihed og meditationens vej" af Chögyam Chogyam Trungpa

Det er muligt at købe Chögyam Chogyam Trungpas "Myten om frihed og meditationens vej" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Chogyam Trungpas serie "Klims lotusbøger". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chögyam Chogyam Trungpa