Bog & idéChr. Rimestad

Bøger skrevet af Chr. Rimestad

Læs mere om Chr. Rimestad
6 produkter
6 produkter
Til vor lille gerning ud...
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til vor lille gerning ud...Jens Julius
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Til vor lille gerning ud...
Otte Digte
Otte DigteCharles Baudelaire
12,95 DKK
e-bog
(0)
Otte Digte
På sporet efter den tabte tid Vejen til Swann
På sporet efter den tabte tid 1Marcel Proust
79,95 DKK
EBOG
(0)
På sporet efter den tabte tid 1
Seks Digte
Seks DigtePercy Bysshe Shelley
12,95 DKK
e-bog
(0)
Seks Digte
Fransk poesi i det nittende århundrede
Fransk poesi i det nittende århundredeChr. Rimestad
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fransk poesi i det nittende århundrede
En - solist i sølv
En - solist i sølvChr. Rimestad
239,00 DKK
EBOG
(0)
En - solist i sølv

Mere om Chr. Rimestad

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Chr. Rimestad. På listen nedenfor har du Rimestads seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fransk poesi i det nittende århundrede" udgivet af SFA-89 - "En - solist i sølv" udgivet af Books on Demand - "Til vor lille gerning ud..." udgivet af Mikro - "Med Horsens i bagagen" udgivet af Åløkke i samarbejde med Horsen - "Horsens går til modstand. Januar 1945-september 1945" udgivet af Åløkke - "Horsens går til modstand. Foråret 1944-december 1944" udgivet af Åløkke - "Horsens går til modstand. April 1940-foråret 1944" udgivet af Åløkke - "Ravsolen danser" udgivet af Åløkke - "Horsens under besættelsen" udgivet af Åløkke - "En - solist i sølv" udgivet af Books on Demand

Bøger af Chr. Rimestad

Der er ti tilgængelige udgivelser af Chr. Rimestad hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Chr. Rimestad kan købes i flere formater. Bøgerne af Rimestad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fransk poesi i det nittende århundrede" af Chr. Rimestad

Hos Bog & idé er "Fransk poesi i det nittende århundrede" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Fransk poesi i det nittende århundrede" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SFA-89, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"En - solist i sølv" af Chr. Rimestad

"En - solist i sølv" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "En - solist i sølv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chr. Rimestad