Bog & idéChresten Kruchov

Bøger skrevet af Chresten Kruchov

Læs mere om Chresten Kruchov
3 produkter
3 produkter
Vi er i haven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi er i havenKnud Pedersen og Chresten Kruchov
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Vi er i haven
Københavns Hovedbanegård 1969
Københavns Hovedbanegård 1969Chresten Kruchov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Københavns Hovedbanegård 1969
Street Photography Paris July 1968 Copenhagen August 1969 Prague October 1971
Street Photography Paris July 1968 Copenhagen August 1969 Prague October 1971Chresten Kruchov
59,95 DKK
EBOG
(0)
Street Photography Paris July 1968 Copenhagen August 1969 Prague October 1971

Mere om Chresten Kruchov

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Chresten Kruchov. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kruchov.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Chresten Kruchovs bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år" udgivet af Forlaget Vognporten - "Københavns Hovedbanegård 1969" udgivet af Books on Demand - "Billeder af ledelse" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Vi er i haven" udgivet af Vognporten - "P47-læreruddannelsen" i serien "PPP" udgivet af Institut for pædagogik og psykologi, Danmarks Lærerhøjskole Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Pædagogisk vejledning" i serien "PPP serien" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "School-development in Mongolia 1992-94" udgivet af Royal Danish School of Educational Studies - "Skoleledelse" i serien "Pædagogiske linier" udgivet af Klim

Bøger af Chresten Kruchov

Chresten Kruchov har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Chresten Kruchov bøger i flere formater. Chresten Kruchov bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chresten Kruchovs "Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år"

"Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vognporten.

Chresten Kruchov "Københavns Hovedbanegård 1969"

Det er muligt at købe Chresten Kruchovs "Københavns Hovedbanegård 1969" som ebog. Hvis du køber "Københavns Hovedbanegård 1969" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Chresten Kruchov