Bog & idéChrétien de Troyes

Bøger skrevet af Chrétien de Troyes

Læs mere om Chrétien de Troyes
2 produkter
2 produkter
Lanzarote o el Caballero de la Carreta
Lanzarote o el Caballero de la CarretaChrétien de Troyes
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Lanzarote o el Caballero de la Carreta
Løveridderen
BOEGERTILSTAERKPRIS
LøveridderenChrétien de Troyes
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Løveridderen

Mere om Chrétien de Troyes

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Chrétien de Troyes. På listen nedenfor finder du Troyes' nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Chrétien de Troyes' bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lanzarote o el Caballero de la Carreta" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "Den nordiske løveridder" udgivet af Museum Tusculanum - "Løveridderen " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Chrétien de Troyes

Chrétien de Troyes har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Troyes' bøger fås i samtlige formater. Troyes' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lanzarote o el Caballero de la Carreta" af Chrétien de Troyes

Hos Bog & idé er "Lanzarote o el Caballero de la Carreta" tilgængelig som lydbog. Chrétien de Troyes' "Lanzarote o el Caballero de la Carreta" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Troyes' serie "Classic". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"Den nordiske løveridder" af Chrétien de Troyes

Det er muligt at købe Chrétien de Troyes' "Den nordiske løveridder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Chrétien de Troyes