Bog & idéChris Claremont

Bøger skrevet af Chris Claremont

Læs mere om Chris Claremont
4 produkter
4 produkter
X-Men: Fremtiden af i går
BOEGERTILSTAERKPRIS
X-Men: Fra asken i ildenChris Claremont
207,46 DKK
Indbundet
(3)
X-Men: Fra asken i ilden
Wolverine
WolverineChris Claremont
189,95 DKK
Indbundet
(1)
Wolverine
Gud elsker, mennesket dræber
Gud elsker, mennesket dræberChris Claremont
189,95 DKK
Indbundet
(2)
Gud elsker, mennesket dræber
X-Men: Fremtiden af i går
BOEGERTILSTAERKPRIS
X-Men: Fremtiden af i gårChris Claremont
207,46 DKK
Indbundet
(3)
X-Men: Fremtiden af i går

Mere om Chris Claremont

Hvis du mangler en bog af Chris Claremont, kan du vælge i mellem et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Claremont.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "X-men - fra asken" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Wolverine" udgivet af G. Floy Studio

Bøger skrevet af Chris Claremont

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Chris Claremont hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Claremonts bøger kommer i udvalgte formater. Claremonts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"X-men - fra asken" af Chris Claremont

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Chris Claremont. Det er Egmont Serieforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Chris Claremont "Wolverine"

Hos Bog & idé er "Wolverine" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af G. Floy Studio.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Claremont