Bog & idéChris Cooper

Bøger skrevet af Chris Cooper

Læs mere om Chris Cooper
6 produkter
6 produkter
Rascal 2 - Trapped on the Tracks
STREAM
Rascal 2 - Trapped on the TracksChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 2 - Trapped on the Tracks
Rascal 4 - Facing the Flames
STREAM
Rascal 4 - Facing the FlamesChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 4 - Facing the Flames
Rascal 6 - Racing Against Time
STREAM
Rascal 6 - Racing Against TimeChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 6 - Racing Against Time
Rascal 3 - Running For His Life
STREAM
Rascal 3 - Running For His LifeChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 3 - Running For His Life
Rascal 1 - Lost in the Caves
STREAM
Rascal 1 - Lost in the CavesChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 1 - Lost in the Caves
Rascal 5 - Swept Beneath The Waters
STREAM
Rascal 5 - Swept Beneath The WatersChris Cooper
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rascal 5 - Swept Beneath The Waters

Mere om Chris Cooper

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Chris Cooper. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Coopers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Rascal 5 - Swept Beneath The Waters" udgivet af SAGA Egmont - "Rascal 1 - Lost in the Caves" udgivet af SAGA Egmont - "Rascal 6 - Racing Against Time" udgivet af SAGA Egmont - "Rascal 2 - Trapped on the Tracks" udgivet af SAGA Egmont - "Rascal 4 - Facing the Flames" udgivet af SAGA Egmont - "Rascal 3 - Running For His Life" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Chris Coopers bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Chris Cooper hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Coopers bøger som lydbog. Coopers bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Chris Coopers "Rascal 5 - Swept Beneath The Waters"

Hos Bog & idé er "Rascal 5 - Swept Beneath The Waters" tilgængelig som lydbog. Med Chris Coopers "Rascal 5 - Swept Beneath The Waters" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Chris Cooper "Rascal 1 - Lost in the Caves"

"Rascal 1 - Lost in the Caves" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Rascal 1 - Lost in the Caves" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Cooper