Bog & idéChris Iveson

Bøger skrevet af Chris Iveson

Læs mere om Chris Iveson
1 produkter
1 produkter
Coaching en løsningsfokuseret tilgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching en løsningsfokuseret tilgangChris Iveson
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching en løsningsfokuseret tilgang

Mere om Chris Iveson

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Chris Iveson. På listen nedenfor finder du Ivesons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching en løsningsfokuseret tilgang" udgivet af Solution - "Løsningsfokuseret Korttidsterapi - 100 pointer og teknikker" udgivet af Solution

Chris Ivesons bøger

Chris Iveson har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Iveson kommer blot som hæftet. Bøgerne af Iveson er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Solution.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Coaching en løsningsfokuseret tilgang" af Chris Iveson

Hos Bog & idé er "Coaching en løsningsfokuseret tilgang" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Solution, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Chris Iveson "Løsningsfokuseret Korttidsterapi - 100 pointer og teknikker"

"Løsningsfokuseret Korttidsterapi - 100 pointer og teknikker" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Solution.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Iveson