Bog & idéChris Jordan

Bøger skrevet af Chris Jordan

Læs mere om Chris Jordan
3 produkter
3 produkter
Sekten
SektenChris Jordan
29,95 DKK
EBOG
(0)
Sekten
Den frygtelige hemmelighed
Den frygtelige hemmelighedChris Jordan
29,95 DKK
EBOG
(0)
Den frygtelige hemmelighed
Fanget
FangetChris Jordan
29,95 DKK
EBOG
(0)
Fanget

Mere om Chris Jordan

Chris Jordan har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Jordan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fanget" i serien "Bestseller" udgivet af Harlequin - "Sekten" i serien "Bestseller" udgivet af Harlequin - "Den frygtelige hemmelighed " i serien "Bestseller" udgivet af Harlequin

Mere om Chris Jordans bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Chris Jordan hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Jordans bøger som hæftet. Bøgerne af Jordan er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Chris Jordans "Fanget"

"Fanget" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Bestseller". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sekten" af Chris Jordan

Hos Bog & idé er "Sekten" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bestseller". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Jordan