Bog & idéChris McLaughlin

Bøger skrevet af Chris McLaughlin

Læs mere om Chris McLaughlin
1 produkter
1 produkter
Astma og allergier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Astma og allergierChris McLaughlin
141,06 DKK
Paperback
(0)
Astma og allergier

Mere om Chris McLaughlin

Der er blot én bog af Chris McLaughlin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Astma og allergier". Den er publiceret af Paludan på dansk. "Astma og allergier" er desuden en del af serien "Helserigtigt køkken".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Astma og allergier" af Chris McLaughlin

Hos Bog & idé er "Astma og allergier" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i McLaughlins serie "Helserigtigt køkken". Det er Paludan, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra McLaughlin, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Chris McLaughlin