Bog & idéChris Moran

Bøger skrevet af Chris Moran

Læs mere om Chris Moran
1 produkter
1 produkter
Mountain Biking Britain
Mountain Biking BritainChris Moran
219,95 DKK
HÆFTET
(0)
Mountain Biking Britain

Mere om Chris Moran

Du kan kun bestille en enkelt bog af Chris Moran her hos Bog & idé. Bogen hedder "Mountain Biking Britain". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Mountain Biking Britain" er desuden udgivet i serien "Footprint Handbooks".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mountain Biking Britain" af Chris Moran

Hos Bog & idé er "Mountain Biking Britain" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Footprint Handbooks". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Moran, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Moran