Bog & idéChris Wallace

Bøger skrevet af Chris Wallace

Læs mere om Chris Wallace
4 produkter
4 produkter
Chile Handbook
Chile HandbookBen Box
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
Chile Handbook
Cartagena & Caribbean Columbia
Cartagena & Caribbean ColumbiaChris Wallace
129,95 DKK
HÆFTET
(0)
Cartagena & Caribbean Columbia
Argentina
ArgentinaChris Wallace
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
Argentina
Morocco Handbook
Morocco HandbookBen Box
189,95 DKK
HÆFTET
(0)
Morocco Handbook

Mere om Chris Wallace

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Chris Wallace. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Wallace.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Argentina" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides - "Morocco Handbook" udgivet af Footprint Travel Guides - "Chile Handbook" udgivet af Footprint Travel Guides - "Cartagena & Caribbean Columbia" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides - "Patagonia" udgivet af Footprint Travel Guides - "Colombia Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Chris Wallace

Du kan finde seks bøger af Chris Wallace her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Chris Wallace kommer i udvalgte formater. Wallaces bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Footprint Travel Guides.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Argentina" af Chris Wallace

Det er muligt at købe Chris Wallaces "Argentina" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Footprint Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.

"Morocco Handbook" af Chris Wallace

Det er muligt at købe Chris Wallaces "Morocco Handbook" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Wallace