Bog & idéChrissie Hynde

Bøger skrevet af Chrissie Hynde

Læs mere om Chrissie Hynde
2 produkter
2 produkter
Vild
BOEGERTILSTAERKPRIS
VildChrissie Hynde
82,96 DKK
Indbundet
(2)
Vild
Vild
VildChrissie Hynde
219,95 DKK
EBOG
(2)
Vild

Mere om Chrissie Hynde

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Chrissie Hynde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Hynde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vild" udgivet af Klim - "Vild" udgivet af Klim

Bøger af Chrissie Hynde

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Chrissie Hynde hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Chrissie Hynde kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Hynde er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Klim.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Chrissie Hyndes "Vild"

"Vild" kan købes online som ebog. "Vild" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Vild" af Chrissie Hynde

Det er muligt at købe Chrissie Hyndes "Vild" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chrissie Hynde