Bog & idéChristel Braae

Bøger skrevet af Christel Braae

Læs mere om Christel Braae
1 produkter
1 produkter
Among Herders of Inner Mongolia
BOEGERTILSTAERKPRIS
Among Herders of Inner MongoliaChristel Braae
580,96 DKK
Indbundet
(0)
Among Herders of Inner Mongolia

Mere om Christel Braae

Der er mange bøger fra Christel Braae tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Braae.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Among herders of Inner Mongolia" i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Among Herders of Inner Mongolia" i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Christel Braae

Christel Braae har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Braaes bøger kommer i et udvalg af formater. Braaes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christel Braaes "Among herders of Inner Mongolia"

"Among herders of Inner Mongolia" findes på den digitale boghylde som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Christel Braae. Bogen er en del af Braaes serie "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Christel Braae "Among Herders of Inner Mongolia"

"Among Herders of Inner Mongolia" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Braaes serie "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Braae